Budgetkamer met terras – zonder airconditioning

2 GASTEN

14 m2

Deze tweepersoonskamer met Auping kingsize bed is gesitueerd op de eerste verdieping in het nieuwbouwgedeelte van het Rijksmonument. Deze kamer is ideaal voor een zakelijk verblijf en uitsluitend te bereiken via een trap. De kamer heeft een regendouche, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van een heerlijk terras.

BOEK NU VANAF 80 €

Comfort kamer met terras

2 GASTEN

15 m2

Deze tweepersoonskamer met Auping kingsize bed en zitgedeelte is gesitueerd op de begane grond in het nieuwbouwgedeelte van het Rijksmonument. Deze kamers hebben een hypoallergene PVC vloer. De kamer heeft een regendouche, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van een heerlijk terras.

BOEK NU VANAF 90 €

Comfort kamer

2 GASTEN

15 m2

Deze tweepersoonskamer heeft een Auping kingsize bed, een zitgedeelte en is gesitueerd in het hoofdgebouw van het Rijksmonument. Deze kamer heeft een regendouche, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamer is bereikbaar via de lift en twee traptreden. In dit kamertype kunnen geen extra bedden worden geplaatst. Alleen kinderen vanaf 3 jaar mogen verblijven in dit kamertype met één volwassene.

BOEK NU VANAF 90 €

Deluxe kamer met terras

2 GASTEN

20 m2

Deze tweepersoonskamer met Auping kingsize bed en zitgedeelte is gesitueerd op de begane grond in het nieuwbouwgedeelte van het Rijksmonument. Deze kamers hebben een hypoallergene PVC vloer. De kamer heeft ook een regendouche, een bad, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Sommige kamers hebben een terras met zicht op de tuin, of een privé terras.

BOEK NU VANAF 100 €

Deluxe kamer

2 GASTEN

20 m2

Deze tweepersoonskamer met Auping kingsize bed en zitgedeelte bevindt zich in het hoofdgebouw van het Rijksmonument. De kamer heeft een regendouche, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Sommige kamers hebben een uitzicht over de singel, een monumentaal plafond, of een bad.

BOEK NU VANAF 100 €

Superior kamer met balkon

2 GASTEN

23 m2

Deze elegante kamer heeft een Auping kingsize bed en een ruim zitgedeelte. De kamer is bovendien voorzien van balkon, airconditioning, regendouche, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamer is gesitueerd in het hoofdgebouw van het Rijksmonument en kan met de lift worden bereikt. Sommige kamers hebben een uitzicht over de singel, een monumentaal plafond, bad of dubbele regendouche.

BOEK NU VANAF 120 €

Bruidssuite met balkon

2 GASTEN

26 m2

Deze romantische kamer heeft een Auping kingsize bed, een vrijstaand bad, een dubbele regendouche en een ruim zitgedeelte. De kamer is bovendien voorzien van een hypoallergene PVC vloer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamer is gesitueerd in het hoofdgebouw van het Rijksmonument en kan met de lift worden bereikt. De kamer heeft een smal balkon met uitzicht over de singel.

BOEK NU VANAF 160 €

Familiekamer

4 GASTEN

27 m2

Deze familiekamer heeft een Auping kingsize bed en een stapelbed. Bovendien is de kamer voorzien van een airconditioning, regendouche, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een ruim zitgedeelte. Voor de kleintjes is er een kist met speelgoed beschikbaar. De kamer is gesitueerd in het hoofdgebouw van het Rijksmonument en kan worden bereikt via de lift.

BOEK NU VANAF 160 €